AUDIO: Papa Roach pokračují v šílené kombinaci žánrů. Hostuje zpěvák Fever 333

Vydáno: 04.08.2021 10:00 - Ondra Weisbauer

Dočkáme se ještě někdy jednotného zvuku Papa Roach? Odpověď na tuto otázku zná v tuto chvíli jen samotná kapela. Kluci z Kalifornie se už víckrát vyjádřili o tom, jak se na nové desce našli, ale my v jejich tvorbě zatím ztraceně bloudíme.
Saxofonem a beaty tvořená melodie prokládaná hlasy Jacobyho Shaddixe, losangeleského rappera Sueca a Jasona Aalona Butlera z Fever 333 zní sice zajímavě, ale přesto už bychom se po těch mixech a spolupracích rádi dočkali i něčeho jednotnějšího a čistě od kapely. Něčeho trochu víc Papa Roach. Singl "Swerve" se objeví na očekávané jedenácté studiovce o které víme stále jenom velmi málo.




Vždyť jediné nápovědy budoucího soundu alba jsou taneční píseň "Core (That's Who We Are)", metal-stepem říznutá magořina "Domination" a minutový úryvek písně "Stand Up" (která ovšem stojí za to). Právě poslední zmíněná je zatím jedinou skladbou, ve které účinkuje pouze kapela bez jakýchkoliv příkras a spoluprací. Videoklipu se k nové skladbě "Swerve" dočkáme 5. srpna od 16:00.


Papa Roach - Swerve feat. Jason Aalon of FEVER 333 & Sueco [Official Audio]


Papa Roach - Stand Up (ESPN UFC 2021)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení