VIDEO: Cradle Of Filth oznamují pekelným klipem nové album

Vydáno: 06.08.2021 11:40 - Ondra Weisbauer

Třinácté studiovky "Existence Is Futile" pojednávající o nejistém lidském bytí i pomalém zániku se dočkáme už říjnu. Dejte si první pekelný singl "Crawling King Chaos"!
"Album je o existencialismu, existenciální hrůze a strachu z neznáma. Tento koncept nám do hlavy nevnukla pandemie, napsali jsme to dlouho předtím, než to celé začalo. Ale nepopíráme, že aktuální světová situace pomohla navést naše konečné myšlenky o aktuálním ubírání světa dál, než bychom sami zvládli. Jde nám o to, poznat tu pravdu a říct, že 'Všechno je dovoleno, protože na ničem vlastně nezáleží', což napodobuje myšlenky okultisty Aleistera Crowleyho. Všichni víme, že zemřeme, takže bychom si také měli dopřát život, dokud ho máme," rozkecal se o novince rohatý mistr Dani Filth.

ALBUM SI MŮŽETE UŽ NYNÍ OBJEDNAT ZA FAJN CENU V PĚTI MOŽNÝCH VARIANTÁCH. A pozor. Prvních 100 objednávek od nás obdrží exkluzivní a jinde nesehnatelný A2 plakát podepsaný Dani Filthem. Objednávejte rychle, stovka není tak moc!

Apokalyptický artwork stvořil lotyšský umělec Arthur Berzinsh, tvořící už několikátý obal kapely v řadě. Každého milovníka umění jistě na první pohled praští do očí, že je více než silně inspirovaný znázorněním Pekla z malby "Zahrada pozemských rozkoší" od nizozemského malíře 15. a 16. století, Hieronyma Bosche. "Existence Is Futile" bude obsahovat 14 skladeb a dočkáme se ho 12. října.


Hieronymus Bosch - Zahrada pozemských rozkoší (Cradle Of Filth - EIF)

Cradle Of Filth - Existence Is Futile

CRADLE OF FILTH - Crawling King Chaos (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení