VIDEO: Korn si poprvé naživo zapařili s novým basákem

Vydáno: 26.07.2021 16:50 - Mates Krč

Před nedávnem oznámil basák Korn Fieldy, že si musí dát pauzu od hraní. Sestava kolem Jonathana Davise tak zalovila jinde a uklovla Roberta "Ra" Díaze ze Suicidal Tendencies. První společný koncert odehráli na festivalu Upheaval v Michiganu a spolupráci zdokumentovala jedna z fanynek.
A není to první záskok za Fieldyho v posledních letech. V roce 2017 při basákově absenci s Korn hrál tehdy teprve dvanáctiletý syn Roberta Trujilla z Metallicy Tye.




"Zatímco si náš brácha dává čas na odpočinek, chceme, abyste věděli, že s námi na tour jede Robert "Ra" Díaz ze Suicidal Tendencies, aby zaplnil prázdné místo basáka. Společně jsme zkoušeli, abychom se připravili a máte se teď na co těšit," napsali na své sociální sítě Korn.

O pauze Fieldyho se vědělo s předstihem, když oznámil, že se nešťastně vrátil k některým svým špatným návykům, kvůli kterým začaly vznikat v jeho okolí rozbroje.


O Korn i bubácích Jonathana Davise jsme se široce rozepsali do Fakkera 09/2019. Stále jej seženete v nášem e-shopu. V časáku najdete i plakát kapely.


Korn titulka 2019



Korn @ Upheaval 2021 performing without Fieldy

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení