VIDEO: Progressive-metaloví Between the Planets dávají ochutnat z chystaného alba

Vydáno: 03.08.2021 09:55 - Redakce

Between the Planets v čele s producentem Martinem Spacoshem představují první singl z nového alba "Parallel World", které vyjde 18. září. Singl se jmenuje "Waves Of Consciousness".
Skladba je zároveň první ze dvou, na které přispěl svým kytarovým sólem kytarista Sam Vallen z australských Caligula's Horse. Sám Martin Spacosh se kromě hudby postaral i o všechny nástroje kromě bicích (ty nahrál jeho dlouholetý spoluhráč Filip Kittnar) a singl, resp. album taky zmixoval. Mastering pak provedl věhlasný dánský zvukový inženýr Jacob Hansen.

BETWEEN THE PLANETS


"Musím říct, že mě Sam mile překvapil svým přístupem. Spolupráce s ním byla velmi přátelská, prakticky ihned pochopil mou ideu nálady, jakou by mělo dané sólo vyjadřovat a dodal naprosto skvělé party. To samé se dá říct o Michalu Skořepovi, který se postaral o vizuální stránku singlu. Původně jsem po něm chtěl nějakou koláž, ale Michal nakonec přišel s tímhle skvělým kresleným nápadem. Vzpomínám si, jak jsem mu na jeho žádost posílal videa, jak mrkám během mého cyklovýletu přes Polsko a nakonec jsem jeho požadavek splnil dle jeho představ až na čtvrtý pokus," dodává Spacosh.

V těchto dnech se Between the Planets také připravují na živá vystoupení, která by měla následovat po vydání alba. Zároveň je již spuštěna předobjednávka nového alba na Bandcamp profilu kapely.


BETWEEN THE PLANETS - Waves Of Consciousness



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení