Vdova po Chesteru Benningtonovi vzpomíná: „Vždycky jsi nás uměl rozesmát“

Vydáno: 25.07.2021 11:00 - Mates Krč

Dvacátého července uběhly čtyři roky od smrti tahouna Linkin Park Chestera Benningtona. Na svého muže dojemně zavzpomínala manželka Talinda Bennington.
Na jejím Twitteru se během smutného výročí objevila řada příspěvků připomínající muže, s kterým se prý nikdy nenudili a na kterého s dětmi nikdy nepřestanou myslet. "Vždycky jsi všechno udělal lepším. Nestalo se, že bys nás nedokázal rozesmát. Jsem šťastná, že s dětmi máme spoustu fotografií a videí, abychom na tebe mohli vzpomínat. Jsi nejlepší člověk, jakého znám. Vidím tě v dětech."




"Lily má po tobě krásný hlas, je nádherná. Tyler má tvůj intelekt a Lila, ta má srdce ze zlata. Když se narodili, napsal jsi jim vzkazy, co bys jim přál. Bůh to musel vidět, protože se vyplnilo vše, co jsi napsal. Vím, že to vidíš. Dala bych všechno za to, abych tě měla zpátky a oni tě mohli vidět. Mám naše životy na nahrávkách a jsem šťastná, že jsem nikdy nepřestala točit. Dnes se na některé podíváme a zavzpomínáme, jak skvělej jsi byl. Miluji tě," napsala v dojemných zprávách Talinda.

Chestere i my děkujeme.


Linkin Park patří titulka prozatím posledního čísla Fakkera. Uvnitř najdete kompletní příběh kultovního alba Hybrid Theory, hromadu dalších zajímavostí o desce a taky dva plakáty. Časák seženete v našem eshopu.

Fakker 7/2020 Linkin Park



One More Light (Official Music Video) - Linkin Park

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení