FOTO: Rock Castle - festival ve znamení změn (den I.)

Vydáno: 25.08.2021 14:15 - Zdeňka Šichová

Hurá - svoboda! Konečně zase nádech na čerstvým vzduchu s příchutí pořádný muziky! V zámeckém parku rozdělat na trávě deku, z okolních stánků snést na hromadu parádní piknik, nebo řádit v kotli u pódia.
Prostě sen každýho metalovýho fanouška poslední dva roky. Žádný roušky, žádný vyhrazený místa k sezení... Jen muzika a my. Pravda, nebylo to úplně "jako vždycky". Změna první - očkování, nebo testy - na pohodu, pořadatel zajistil testování zdarma na místě. Změna druhá - všude dezinfekce, ale co si budem povídat, ta se hodí i normálně, obzvláště, pokud někde v kempu trčíte několik dní. Změna třetí - není možný dodržet program, když kapela nemůže vycestovat, takže hned na začátku jsme věděli, že některý svý oblíbence prostě musíme oželet. Ale co, tak jindy. Hlavně, že jsme tady...

V úvodu si zařádili Motörgang a Alia Tempora. Vizovické pódium vyměnili za Moravský Krumlov Flereti. Večer zahájili Dragony a po nich Chris Bay s akustickou kytarou a se skladbami všeho druhu, takže publikum vytvořilo dojem hromadného pěveckého cvičení. "Maskovací" kapely byly zasoupeny Turmion Kätilöt a nářez na závěr obstarali Korpiklaani a Symfobia.
Na první den solidní rozcvička.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení