VIDEO: Matt Heafy z Trivium pěje powermetalovým hlasem s Powerwolf

Vydáno: 13.07.2021 23:20 - Ondra Weisbauer

Vydání osmé vlčí studiovky nazvané "Call Of The Wild" a její bonusové desky "Missa Cantorem" je za dveřmi, tak proč se na jejich příchod nenavnadit další hvězdnou spoluprací!? Po Alisse z Arch Enemy zazářil Matt Heafy z Trivium.
"Fist By Fist (Sacralize Or Strike)", původně pocházející ze sedmé desky "The Sacrament Of Sin", jako by byla pro talentovaného hudebníka stvořena. Čistý hlas, který u Matta obvykle slyšíme maximálně v refrénech jeho hlavní kapely Trivium, či akustických předělávkách, kterými je na svém Youtube účtu proslulý, si můžeme konečně plně vychutnat v celé jeho síle. A je to nádhera. No je tu někdo, kdo by si nepřál jeho powermetalové album? 




"Powerwolf jsou už hrozně dlouho jednou z mých nejoblíbenějších kapel, takže zazpívat si spolu s nimi, pro mě bylo poctou nejvyššího kalibru," prohlásil o spolupráci nadšeně Heafy.

"Missa Cantorem" na kterém najdeme celkem deset hvězdných předělávek písní Powerwolf, se spolu se studiovkou "Call Of The Wild" dočkáme již 16. července.


Spark 7/2021
Jestli máte tuhle vlčí smečku rádi, určitě mrkněte na náš e-shop, kde obě nové desky, merch či archivní čísla s kapelou na obálce seženete (časáky aktuálně s 50% slevou). 


POWERWOLF ft. Matthew Kiichi Heafy – Fist By Fist (Sacralize Or Strike) | Napalm Records


POWERWOLF - Fist by Fist (Sacralize or Strike)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení