VIDEO: Trivium jsou brutální jak za mlada!

Vydáno: 11.07.2021 20:50 - Ondra Weisbauer

Nový song Trivium "In The Court Of The Dragon" se nese v tónech více než připomínajících éru kolem rané tvorby desek "Ember To Inferno" (2003) či "Ascendancy" (2005). A přesně tak to máme rádi!
Nelze skrývat nadšení, protože "In The Court Of The Dragon" nabízí to nejlepší z kompletní diskografie kapely. Neuvěřitelný scream s masakrózními kytarami připomínající tvorbu ze začátku tisíciletí, nekonečná melodická sóla i text inspirovaný příběhem z knižní předlohy.




"Začali jsme dávat dohromady nějakou hudbu už minulý rok, protože řádil Covid a tour byla v nedohlednu. Název písně pochází z povídky Roberta W. Chamberse. Jeho příběh je plný hrůzy a nejistoty, což nám přišlo vhodné pro dobu, v níž jsme všichni žili minulý rok. Nesnažili jsme se ten příběh vyprávět, ale spíš budovat vlastní kolem hudby, kterou jsme vytvořili. Podobně jako mnohokrát předtím obsahuje tato píseň text zakořeněný i v mytologii. Ale na rozdíl od minulosti jsme se rozhodli vytvořit si vlastní mýtus, který by odpovídal hudbě. Kvůli nejisté situaci ve světě nemáme teď žádné deadliny a díky tomu můžeme svobodně tvořit novou hudbu s plným nasazením. Doufáme, že chystaná deska splní vaše očekávání." rozkecal se basák Paolo Gregoletto.

V tuto chvíli kapela na desáté desce teprv maká, ale jestli bude i zbytek songů takovej nářez, rozhodně se máme na co těšit!


Trivium - In The Court Of The Dragon [OFFICIAL VIDEO]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení