Gojira má namířeno do Česka na halový koncert

Vydáno: 01.07.2021 12:25 - Petr Adámek

Gojira se v květnu blýskla novou, v pořadí sedmou studiovkou "Fortitude". Začátkem příštího roku ji naživo představí evropskému publiku. Do Česka kapela dorazí 25. ledna 2022.
Gojiru na turné podpoří neméně atraktivní sestavy Alien Weaponry a Employed To Serve. Akce se uskuteční v pražském Foru Karlín.




Francouzská progresivní formace, jejímiž hlavními hnacími pohony - v textové i hudební rovině - jsou bratři Joe a Mario Duplantierové - byla vždy neotřelá, jiná a nezapadla do žádné hudební škatulky. Proti konzumnímu, povrchnímu a materialistickému způsobu života inteligentně brojila už na deskách předešlých, letos na jaře své životní filosofii dodala nový rozměr na novince "Fortitude". "Čerstvá nahrávka sice není tak progresivní, průkopnická, osobitá, temná ani šokující, ale přesto je klenotem, kterému se budou klanět budoucí generace," psali jsme o novince v recenzi na našem webu.




Gojiru jsme u nás měli vidět v doprovodu Korn koncem května na společném, již dvakrát odloženém turné. Nový termín akce byl potvrzen na 27. května 2022, ovšem bez účasti Gojiry.



Gojira poster

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení