AUDIO: Epilog poodhalují druhým singlem kaleidoskop

Vydáno: 30.06.2021 16:00 - Tisková zpráva

Mladoboleslavská suita powermetalového cechu připravila na letošní podzim své páté řadové album "Providence Asylum". Po stejnojmenném singlu přišla nyní řada na opus "Into the Unknown", neklidnou sondu s dotekem kláves, a žhnoucím vokálem Švéda Roba Lundgrena.
Vybaven širokým rozsahem a úderným hlasovým projevem se Rob nebojí jít až na hranice ostří a zároveň si zachovává barvu, která vytváří nejjemnější melodickou lehkost. S Robem za mikrofonem mohl Michal konečně otevřít stavidla své hudební vizi.

"Spolupráce s Robem funguje na jedničku čili si v podstatě plním sny. Dobrá produkce a jeho skvělý vokál písničky posunují na další úroveň," uvádí kapelník Epilog Michal Zeman, který jakožto fanoušek světa H. P. Lovecrafta, bral plnými hrstmi inspiraci z jeho mýtů, běs a mystérií. Lovecraftova romanticky hororová nálada je vtisknutá i do aktuálního alba "Providence Asylum", nový singl, příznačně nazvaný "Into the Unknown", nevyjímaje.

Album "Providence Asylum" vychází u vydavatelství Smile Music 25. září. Kromě deseti nových skladeb přinese deska také luxusní booklet, který nabídne další vizuální rozměr. "Bude to větší rozkládací digipak, každá skladba má v bookletu vlastní obraz, a bude určitě zajímavější pořídit si fyzickou verzi, a nejen digitál," dodává na závěr Zeman. Epilog jednoduše nedělají věci polovičatě, ať už jde o hudbu, produkci či výtvarnou stránku.


Popis


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení