FOTO: S Insanií, Krausberry i slovenským revivalem Korn se multižánrově hejkalo jako o život

Vydáno: 30.06.2021 10:40 - Čestmír Jíra a Redakce

Druhý den Chlístovského Hejku zpočátku působil spíš jako relaxační seance po velmi náročném předchozím večeru. A pořadatelé přesně věděli, jak se postarat o stovky sténajících diváků s modřinami z moshpitu.
CHLÍSTOVSKÝ HEJK, 6. ročník

DATUM: 25. a 26. června 2021
LOKALITA: fotbalové hřište, Chlístov u Třebíče
HODNOCENÍ: 95 %

Festival nabízel spousty odpočinkových zón, výborné jídlo i pitivo a nejpříjemnější personál na světě, což dotáhlo atmosféru festivalu k vrcholu. Sobotní návštěvnost z velké části tvořila dětská část populace, neboť byly připraveny různé soutěže, fotbal, skákací hrad a malování na obličej. Nejeden malý punker si nechal na ksicht napatlat zombie masku!

Výstupy se vydařily snad všem kapelám, ať šlo o pop, reggae, metal nebo o dětský sbor místní umělecké školy. Vyšvihli se blues rockoví Krausberry, které před pódiem přívítalo možná nejpočetější obecenstvo, kousavá a sarkastická Insania, s jejímž zpěvákem Polym jsme před koncertem podnikli rozhovor, i pohodoví United Flavour. Se stálými hosty Korn SK Revival si v pecce "Y'all Want a Single" na pána zahostoval náš redaktor Dominik. Za zmínku stojí rovněž statečný noční koncert Brando's Eyes, který i přes pozdní hodiny fanoušci nenechali vyšumět.

Fesťák se prostě tak moc povedl, že i předpověďmi slibované bouřky přišly jen na pár minut pozdravit a hned zase odtáhly otravovat jinam. Tímto ročníkem se z Hejku oficiálně stal Pan Hejk alias respektovaný festival na celorepublikové scéně.

FOTOGALERIE, den II. (sobota)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení