VIDEO: Jaký příběh skrývá poslední klip Tilla Lindemanna?

Vydáno: 30.06.2021 12:10 - Ondra Weisbauer

Prozíravějším jedincům nejspíš neunikla pointa klipu "Ich hasse Kinder" z nové sólo dílny zpěváka Rammstein. Pokud si však stále nejste jistí, celý příběh o nenávisti a brutální pomstě vám vysvětlí dvacetiminutový snímek.
Na krátkém filmu vyřádil své režisérské schopnosti Serghey Grey, který se zatím podílel na všech v Rusku točených klipech. Zda se stane Tillovým novým režisérem, ukáže až čas, ale zatím si nemáme na co stěžovat. Snímek je prokládán občasnými elektronickými zvuky během "akčních" krvavých scén a protože je celý rusky, na Youtube jsou k němu přiloženy i anglické a německé titulky. Samotný příběh pomstychtivého vraha přináší rovnou dvě velmi důležitá ponaučení. Takže si zapište za uši, že šikana se nevyplácí a neserte Tilla Lindemanna - vrátí vám to i s úroky. 




Lindemann zdobili titulku Fakkera 01/2020. Pořídili jsme exkluzivní rozhovor s režisérem jejich klipů Zoranem Bihacem, kde jsme se pobavili o Lindemann i Rammstein a také osobě Tilla Lindemanna. V čísle najdete i plakát Lindemann. Číslo si objednejte přes náš eshop.

Lindemann F!

 

Till Lindemann - Ich hasse Kinder (The Short Movie)
 

Till Lindemann - Ich hasse Kinder (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení