Spider One (Powerman 5000) se dal na psaní hororových povídek

Vydáno: 28.06.2021 16:00 - Ondra Weisbauer

Brácha hororového mistra Roba Zombieho nechce zůstat pozadu a dokazuje, že i v něm zůstalo něco temného ze sledování starých sci-fi a hororových filmů. Narozdíl od bratra se ovšem vydává cestou podcastu.
Děsuplné příběhy z pera Michaela Davida Cummingse, známého spíš pod pseudonymem Spider One, budou trvat v rozmezí 15 až 30 minut a můžete je najít na Bloody Disgusting Podcast Network pod názvem "Bleeders DIEgest" zde. Originální povídky budou namlouvat například Bonnie Aarons známá z hororů "V zajetí démonů 2" nebo "Sestra", Adam Busch z "Buffy, přemožitelka upírů", nebo zpěvák Ice Nine Kills, Spencer Charnas.

První dvě epizody už jsou volně k nalezení na netu a každý čtvrtek bude vycházet další. Samotný hudebník, který je jedním ze čtyř autorů příběhů "Bleeders DIEgest", nemůže skrývat své nadšení: "Už odmalička jsem proseděl nekonečné hodiny nad televizí. Ven jsem chodil hlavně, když jsem potřeboval do videopůjčovny, kde jsem si vybíral podle těch nejšílenějších a nejkrvavějších obalů. Je pro mě splněný sen, že můžu sdílet svou vlastní tvorbu s posluchači. Naše příběhy mi nahání noční můry, i když je znám a tak doufám, že stejně zapůsobí i na ostatní."


Powerman 5000 - Bombshell

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení