Rock for People chystá na léto menší edici. Dorazí Ghøstkid, Imminence, Landmvrks nebo The Hives

Vydáno: 18.06.2021 11:05 - Tisková zpráva

Rock for People bude! Dvoudenní festival Rock for People Hope proběhne ve dnech 13. - 14. srpna 2021 v areálu královéhradeckého Festivalparku a to hned na třech stagích.
Na Rock for People se vrací švédská rocková legenda The Hives, dorazí italský objev roku a vítěz Eurovision Song Contest Måneskin, post hardcorová formace Imminence, německá indie rocková pětka Leoniden, marseillský metalcore Landmvrks a australské elektro-industriální duo Skynd. Z Francie přijedou také rockeři Halflives, z Německa se do Festivalparku chystají metalcorové projekty ghøstkid a Venues.

Z české scény se představí indie rockeři I Love You Honey Bunny, rock'n'roll v podání Deaf Heart, elektro-pop Domi, na scénu navrátivší se Evelynne a post-hardcore Brando's Eyes. Další vystupující budou postupně oznamováni.


Rock for People

Slovo Hope v názvu festivalu není náhodné. Je vyjádřením naděje, že se kulturní život brzy vrátí do normálu a vyčerpávající období pandemie pomalu skončí. Rock for People Hope je tak opatrnou oslavou s omezenou kapacitou. Držitelům vstupenek je garantováno 100% vrácení peněz v případě zrušení akce.
Kromě hudby čeká návštěvníky bohatý doprovodný program - art stage s diskuzemi a performance, eko-městečko s představením neziskových organizací, nově upravené prostory Festivalparku, pestrý street food, pivo od lokálních i větších pivovarů, možnost parkování i kempování.

Předprodej dvoudenní vstupenky za 1490 Kč startuje v síti GoOut ve středu 23. června.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení