VIDEO: Pain rozjeli crazy industriální party

Vydáno: 14.06.2021 10:09 - Ondra Weisbauer

Přišel čas to zase rozjet! Sestava Petera Tägtgrena (v klidu, my to taky přečtem až na třetí pokus) vyrukovala s první originální tvorbou po pěti letech od vydání osmé studiovky "Coming Home".
O důvodu nahrání nové písně se nemohl rozkecat nikdo jiný než duše kapel Pain, Hypocrisy a donedávna ještě projektu Lindemann, Peter Tägtgren: "Rozhodl jsem se napsat o všech těch sračkách a problémech lidí okolo mě (včetně mé osoby), co se na nás za poslední rok a půl navalily. Náhle jsme se museli všichni vypořádat se svým vnitřím já v našem stereotypním a odloučeném životě. Takže jsem napsal "Party In My Head", abych lidi potěšil, povzbudil a trochu zase probral. Každý z nás má v hlavě vlastní párty. Ta moje má podobu po čertech dobrého párty songu a už se nemůžu dočkat, až ho zahrajem naživo."

Klip se samozřejmě nemohl obejít bez labilního frontmana v županu, home officu, oslňujících světel, alkoholu a i účasti mimozemského života. Jestli to znamená návrat k originální tvorbě nebo jednorázovku, zatím netušíme. Teď hlavně užívejte, že se život vrací k normálu, a pusťte si tuhle pecku!


PAIN - Party In My Head (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení