LIVE: Motionless In White vysílali live stream z domu hrůzy

Vydáno: 11.06.2021 09:30 - Dominik Šidlo

Proslulé Pennhurst Asylum v kapele domácí Pennsylvanii je známé děsivými příběhy typickými pro psychiatrii. A MIW.. ti si z něj udělali jeviště.
MOTIONLESS IN WHITE: DEADSTREAM #2

DATUM: 9. června 2021
LOKALITAPennhurst Asylum, Pennsylvania (vysíláno online)
HODNOCENÍ: 90%

Z každého druhého hororu zní ozvěny duchů z psychiatrií. Podobně je na tom i Pennhurst Asylum, o kterém vyšly nespočty dokumentů a článků odkazujících na paranormální aktivity, tajuplné hlasy a další nevysvětlitelné jevy. To ale Chrisovi Motionless a spol hraje dokonale do karet. Motionless In White a jejich tvorba jsou totiž protkáni podobnými tématy, které souvisí s duchy a posmrtným životem. Lepší lokaci pro svůj druhý live stream najít nemohli.

Po prvním úspěšném streamu z loňského listopadu, který byl kompletně věnován albu Creatures, jež slavilo první kulatiny, se banda rozhodla odvysílat živý výstup znovu. No, živý.. spíš mrtvý, příhodně stream totiž pojmenovali "deadstream".

Setlistem zněly spíše věci z posledních třech alb. Stejně jako u listopadového vysílání pánové zmákli všechno na jedničku - zvuk byl perfektně čitelný, choreografie uvěřitelná a perfektně pasující do temného prostředí Pennhurst Asylum a dynamické kamery se postaraly o maximální autentičnost. V temné místnosti a se sluchátky si člověk připadal, jako by seděl přímo před kapelou.

Srdečný Chris Cerulli si dal záležet i na proslovech, nabádal celý svět k síle překonat tuhle pekelnou dobu, která se už snad blíží ke konci. Zároveň vyjádřil svou maximální podporu komunitě LGBT.

Druhý veleúspěšný stream skupiny znovu připomíná, že s MIW jsou jedním z největších jmen na emo / metalcorové scéně. A určitě od nich neslyšíme naposledy. Teď se můžeme těšit na jejich evropskou šňůru, během které na začátku příštího roku zasáhnou nám blízké Německo a Rakousko. 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení