Corey už si zase otevřel tlamu, síň slávy má u zadku

Vydáno: 10.06.2021 10:11 - Milan Říský

Svou prořízlou pusu znovu pustil na špacír velmistr řečiček Corey Taylor. Tentokrát se mu nezdá rock'n'rollová síň slávy.

O oné síni e často mluví v souvislosti s minimem metalových a rockových jmen, které by se do ní opravdu dostali. Třeba takoví Rage Against the Machine byli nominováni už nespočetněkrát, letos se na list šestnácti jmen dostali opět, aby následně, společně s Iron Maiden, nezískali dostatek hlasů od lidí. Narozdíl od Tiny Turner, Jay-Z, Foo Fighters a dalších.

Do ankety se teď obul zpěvák Slipknot Corey Taylor. „Rockové kapely nominují, jen když musí ustoupit tlaku. V minulosti už zneuctili tolik kapel, že postavili ostatní před ty, které si to opravdu zaslouží. Nejspíš bychom se Slipknot šli cestou jako Sex Pistols,“ prohlásil Taylor a síň slávy nazval hromadou odpadků. Jím zmiňovaní Sex Pistols byli do síně slávy uvedeni v roce 2006, ale ceremoniálu se nezúčastnili a muzeum nazvali „močí ve víně“.

„Pravděpodobně nebudu nikdy nominován a je mi to jedno. Celé to je podvod,“ dodal Taylor. Opak si myslí generální ředitel Rock & Roll Hall Of Fame Greg Harris, který v květnu prohlásil: „Nominovali jsme Iron Maiden, dříve Judas Priest, zapojili jsme Def Leppard.“ No narovinu si pojďme říct, že to zrovna zázračný výběr za poslední roky není.

 

Slipknot - People=Shit (Live)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení