Bývalý basák Megadeth přiznal, že masturboval s teenagerkou

Vydáno: 09.06.2021 12:23 - Dominik Šidlo

Dřívější baskytarista thrashových legend Megadeth David Ellefson po veřejných obviněních připustil, že došlo k několika interakcím s nezletilou slečnou, u nichž masturboval.
Na veřejnost se dostaly soukromé zprávy a video Ellefsona, kde je v podobné situaci zachycen s ženou, která není jeho manželka. Magazín Rolling Stone teď kauzu doplnil hlášením od scottdalské policie, kde David potvrzuje, že si "sextoval" a provozoval videohovory s teenagerkou, která rovněž pořídila záznam. Zároveň policejní orgány potvrdily, že oné ženě je devatenáct let.
Ellefsonova partnerka doznala, že během několika podobných videochatů si videa zaznamenala bez Davidova vědomí či svolení. Také prozradila, že tato videa ukázala některým svým přátelům, není si prý ale jista, jak mohlo uniknout mezi ostatní. Celé situace prý lituje a veřejně prohlásila, že se sexuální interakcí s muzikntem plně souhlasila.

David Ellefson se téměř před deseti lety stal luteránským pastorem a se svou manželkou Julie jsou svoji už sedmadvacet let. Mají dokonce dvě děti ve věku 25 a 22 let. 

Ex Megadeth Bassist David Ellefson Files Police Report

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení