Rob Zombie chystá filmový reboot komediálního sitcomu z 60. let

Vydáno: 16.06.2021 10:15 - Ondra Weisbauer

Potvrzeno! Okolo Roba Zombie a šedesátkového seroše se toho za poslední měsíce nakecalo víc než dost, ale nyní už je jasné, že zvěsti byly pravdivé. Natáčení filmového rebootu započalo před měsícem.
Pokud vám název nic neříká, nezoufejte. Americký sitcom zobrazoval život rodinky monster a běžel pouze dvě řady v letech 1964-1966, behěm nichž se stihlo odvysílat 70 epizod. 




"Zvěsti byly pravdivé! Za tímhle filmovým projektem se honím už dvacet let a konečně jsem se dočkal. Makám na filmovém zpracování The Munsters!" oznámil hudebník a režisér na svém Instagramu.

V novém filmovém zpracování se opět dočkáme hudebníkovy manželky, Sheri Moon Zombie a to v roli Lily Munsterové. Postavu Hermana Munstera bude hrát Jeff Daniel Phillips, taktéž známý z několika Robových filmů. Mezi další potvrzené účinkující patří Richard Brake, Dan Roebuck, Jorge Garcia a Cassandra "Elvira" Petersonová, z nichž právě Richard si střihl jednu z hlavních rolí v Robově posledním snímku "3 From Hell".

Jak to dopadne, když se mistr zvrácených hororů rozhodne točit komedii? Na to jsme teda zvědaví!


Kompletní osmistránkový materiál o Robu Zombiem (na kterém si mákli redaktoři Fakkera), mini-recenze všech jeho alb a plakát k tomu najdete v dubnovém Sparku.


Rob Zombie Spark

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení