VIDEO: Ex-členové Ill Niño představují novou tvorbu!

Vydáno: 08.06.2021 11:11 - Ondra Weisbauer

Od odchodu tří z pěti členů Ill Niño uplynul už rok a půl. Zpráv slibujících novou tvorbu jsme slyšeli už mnoho, ale konečně jsme se dočkali i činů. Nová kapela zveřejnila název a první singl.
Nové seskupení jménem Lions At The Gate nyní tvoří vyděděnci Cristian Machado, Ahrue "Luster" Ilustre a Diego Verduzco a sestavu jim doplňují basák Stephen Brewer (Westfield Massacre) a bubeník Fern Lemus.


"Prostě zapomeňte na naši hudební historii a zapomeňte, kým jsme byli. Teď jsme Lions At The Gate a naše nové album je úžasné. Konečně se nám povedlo stvořit moderní metalové album, které si užijete od začátku do konce. Život je o změně a cítíme, že tato hudba je nejdynamičtější a nejupřímnější, jakou jsme kdy napsali. Těšíme se, až to uslyšíte, stojí to za to!"

A co teda víme o chystané desce? Měla by čítat 12 skladeb a hudebně se podobat "Confession" (desce Ill Niño z roku 2003). Také by na ní měla hostovat jistá talentovaná zpěvačka - prozatím tajemná. Datum vydání té zázračné desky je taktéž ve hvězdách, takže nezbývá než si zatím počkat. Ale to, co teď slyšíme, nezní vůbec špatně!

 
Lions At The Gate - Not Even Human [Official Music Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení