VIDEO: Volbeat odstartovali léto rovnou dvěma novými songy!

Vydáno: 07.06.2021 14:30 - Ondra Weisbauer

Dánsko-americká parta kolem Michaela Poulsena o sobě dala vědět naposled před dvěma lety deskou "Rewind, Replay, Rebound". Teď, jako blesk z čistého nebe, vyslali do oběhu dva nové fláky.
Nové songy nemají dle kapely menší snahy než rozveselit svět a nahodit pohodovou letní atmosféru. Taky že se to daří! "Wait A Minute My Girl" svým old school rock 'n' rollem, doprovázeným saxofonistou Dougem Corcoranem a pianistou Raynierem J. Jacildem, napumpuje žíly energií i důchodci.

Zato "Dagen Før" je jiný kafe - nabízí dojemný duet frontmana Michaela a dánské zpěvačky Stine Bramsen. Jak už je poznat dle názvu, nová skladba pokračuje v tradici dvojjazyčných textů, stejně jako třeba v případě „The Garden's Tale", „Maybele I Hofteholder" a „For Evigt". 

"Jak se začíná oteplovat a dny se zase prodlužují, chtěli jsme světu ukázat dvě písně nahrané během téhle patnáctiměsíční pauzy a navodit trochu letní atmosféry. Doufáme, že vás tahle dvojitá salva letních melodií potěší, užijete si je stejně jako my při nahrávání. Už se nemůžeme dočkat, až vám ukážeme, co máme ještě v záloze. Podzim bude divoký," promluvila kapela o nové tvorbě.

Volbeat - Wait A Minute My Girl


Volbeat - Dagen Før ft. Stine Bramsen

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení