Bad Wolves mají nového zpěváka. Je jím...

Vydáno: 05.06.2021 10:40 - Ondra Weisbauer

Na začátku letošního roku oznámila vlčí smečka Bad Wolves, že jejich řady opouští frontman Tommy Vext, který se rozhodl makat na sólo tvorbě. Po půlroce ticha nyní konečně víme, kdo je novým hlasem BW.
Novým odhaleným zpěvákem se stává Daniel "DL" Laskiewicz (známý jako ex-kytarák metalcorové party The Acacia Strain a producent kapel jako Unearth, All That Remains a Bury Your Dead).


O novém zpěvákovi se nadšeně rozkecala kapela: "Daniel je skvělý skladatel i zpěvák a už teď vám můžeme říct, že nové album, na kterém s ním děláme, je tím nejlepším materiálem, co jsme kdy napsali. 'DL' je talentovaný, pilný a skvělý týmový hráč k tomu, takže je pro nás potěšení s ním hrát. Naše nová deska je úžasná a i když víme, že od nového zpěváka jsou vždycky velká očekávání, věříme, že jsme to zandali, jak nejlíp to šlo. Chystané album 'Dear Monster' dokazuje soudržnost naší kapely a věříme, že songy na něm budou mluvit samy za sebe. Od té doby, co nás Tommy před několika měsíci veřejně opustil, se toho stalo hodně - a nesouhlasíme s tím, co veřejně řekl o našem rozchodu - ale neměli bychom se ohlížet do minulosti, nýbrž na tuto novou kapitolu Bad Wolves. Děkujeme za víru v Bad Wolves a nemůžeme se dočkat, až uslyšíte, co jsme si pro vás přichystali."

Daniel DL Laskiewicz

Třetí studiové album "Dear Monster" by mělo vyjít ještě někdy letos - přesné datum drží kapela prozatím pod pokličkou a nám nezbývá než čekat na první novou tvorbu s novým zpěvákem.



S Tommym jsme vloni podnikli rozhovor na téma jeho kérek. Časák seženete v našem eshopu.

Tommy Vext - Bad Wolves F!
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení