Úsměvná neřest. Všimli jste si, že Slash při sólování slintá?

Vydáno: 06.06.2021 10:05 - Milan Říský

Jak se pozná totální pohlcení a soustředění během kytarových sól? Třeba slintáním! Micajah Ryan, zvukař spolupracující s Guns N’ Roses, zavzpomínal na éru Appetite for Destruction a Slashův úsměvný zvyk.

"Nevím, jestli jste si toho někdy všimli, ale na videu to vidět je. Soustředí se tak, že mu při sólu vyčnívá spodní ret a sliny se mu hromadí v dolním rtu. A nakonec se přelijí do dlouhých řetězců až na zem. Fakt zábavné. A stalo se to hodněkrát. Když hraje, neuvědomuje si, že slintá, nebo mu je to jedno. Z těchto dvou variant jsem nikdy nepřišel na tu správnou," popsal.


Zvukař samozřejmě historku vyprávěl jako vtipnou příhodu, zavzpomínal na Slashe i jako na neuvěřitelného dříče. "V případě Slashe není nahrávání zábava, on fakt pracuje." Momentálně se spekuluje, že během pandemie pracoval na novém materiálu pro Guns N' Roses a také na další desce pro společný projekt s Mylesem Kennedym a The Conspirators.

Slash okupoval titulku Fakkera 09/2018. Uvnitř najdete velký pětistránkový rozhovor a plakát. Časák máme stále k mání v našem eshopu.


Slash titulka

Slash F!
Slash F!
Slash F!

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení