VIDEO: Spiritbox šponují očekávání nové desky na maximum

Vydáno: 31.05.2021 08:00 - Ondra Weisbauer

S čerstvou skladbou "Secret Garden" rozvíjející citlivější a melodičtější tvorbu kapely, oznamují kanadští progresivci Spiritbox současně i vydání první studiové desky.
"Kéž bychom mohli vydat každý jednotlivý singl s vlastním klipem. Všechny skladby odrážejí různé okamžiky a pocity v našich životech. Jsme pyšní na každou notu naší nové hudby - ale přesto jsme měli zrovna v případě 'Secret Garden' docela strach z reakcí fanoušků, kteří už mají ohledně naší tvorby nějaké předpoklady a pak by mohli být zklamaní, pokud bychom je nesplnili. Náš cíl je ale jasný - pokračovat v pestrosti a tvárnosti ve všech možných spektrech hudby. Oslavujeme variace," prohlásila frontwoman Courtney LaPlante.




První studiovka "Eternal Blue" se skládá z dvanácti skladeb, z nichž jedna z nich skýtá hosta víc než hvězdného - a to Sama Cartera z Architects. Na vydání si počkáme do 17. září.


Spiritbox - Secret Garden


Dаlším аsреktеm, ktеrý jе vhоdné vzít рřі výběru оnlіnе kаsіnа s lісеnсі nа zřеtеl jе kvаlіtа jіmі nаbízеnýсh služеb. Něktеrá kаsіnа sе tоtіž sресіаlіzují роuzе nа určіtý druh hеr. Jаkkоlіv sе tudíž jеjісh hеrní sоrtіmеnt můžе jеvіt nа рrvní роhlеd jаkо оmеzеný, vе skutеčnоstі sе můžе jеdnаt о nеjkvаlіtnější hry, ktеré hеrní trh v sоučаsnоstі www.onlinecasino-24.cz nаbízí. Uvеdеné sаmоzřеjmě рlаtí і nаораk, vеlká nаbídkа hеr jеště nеmusí bеz dаlšíhо аutоmаtісky znаmеnаt, žе sе jеdná о hry kvаlіtní, rеsр. kvаlіtní kаsіnо.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení