VIDEO: The Offspring obsadili do klipu páreček opičáků

Vydáno: 14.05.2021 13:10 - Petr Adámek

Pokud jde o videoklipy, měli The Offspring vždycky smysl pro humor. Nešetřili jím ani při natáčení aktuálního kousku "We Never Have Sex Anymore", kde ztvárnili takový obyčejný den jednoho páru. Přesněji řečeno šimpanzího páru.
Dosud nejdelší čekání na nový studiový materiál The Offspring mělo smysl. K producentskému kormidlu potřetí přistoupil Bob Rock a konečně to vyšlo. Drajv je zpět, ve vzduchu je chvílemi cítit někdejší vztek i skladatelská šikovnost. Pokud by náhodou "Let The Bad Times Roll" mělo být jejich labutí písní (jakkoliv tomu v tuto chvíli nic nenasvědčuje), odchází kapela se vztyčenou hlavou.



Titulní singl alba "Let the Bad Times Roll" připomněl obří talent kapely psát nadprůměrně chytlavé refrény. Vysokooktanové pecky "Breaking These Bones" nebo "The Opioid Diaries" zase hýří kilojouly energie. A v případě aktuálního singlu "We Never Have Sex Anymore" jde v intencích The Offspring o očekávaný rozpustilý žánrový úskok. Swingově laděná pecka s nádechem ska navazuje na podobé starší kousky typu "What Happened to You?", "Don't Pick It Up".

The Offspring nedávno potvrdili termín Prague Summer Festivalu na rok 2022. Kapela vystoupí v Praze 12. června 2022.

Velký čtyřstránkový materiál o The Offspring najdete v květnovém Sparku. V prodeji v každé pořádné trafice anebo v našem Sparkshopu.

 

The Offspring SPARK



The Offspring - We Never Have Sex Anymore (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení