Rob Halford z Judas Priest bude zpívat blues: „Mám dost materiálu na celé album“

Vydáno: 10.05.2021 19:50 - Ondra Weisbauer

O své lásce k bluesové hudbě promluvil frontman heavymetalových legend Judas Priest už před lety, ale nyní se mu splní malý sen a konečně vydá svou vlastní. Prý se můžeme těšit na velmi rozmanitou tvorbu, která se trefí do vkusu každému.
Na bluesové tvorbě pracuje ve stejné sestavě jako při tvorbě vánoční desky "Celestial" z roku 2019 - spolu s jeho bratrem Nigelem, synovcem Alexem (syn basáka Judas Priest, Iana Hilla) a s kytaristou Jonem Blakeyem.

A proč se jeden z největších průkopníků heavy metalu rozhodl zrovna pro blues? "Miluju blues. Takřka všechna hudba ostatně pochází z blues, včetně rock'n'rollu a je to tak pestrá a fascinující hudba. S kluky už jsme napsali dostatek hudby, aby to dalo na celou desku - jen najít správná slova a přidat zpěv. Už se nemůžu dočkat, až naplno zjistím, co můj hlas dokáže když nezpívá zrovna metalově. Desku vydáme jakmile to čas dovolí - aktuální prioritou po uklidnění covidové situace jsou pořád Judas Priest, naše velkolepá tour oslavující 50. výročí kapely a chystané album," prohlásil nadšeně Rob.


Kyle Meredith with... Judas Priest

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení