VIDEO: S Ill Niño si zarapoval Sonny Sandoval z P.O.D.

Vydáno: 12.05.2021 09:45 - Ondra Weisbauer

Latino metaloví Ill Niño lákají na očekávané album "IllMortals", kterého se dočkáme někdy na podzim, hvězdnou spoluprací s tahounem P.O.D. "All Or Nothing" skrývá velké poselství textem i klipem.
O významu nové písně se rozkecal zpěvák Marcos Leal: "Skladba 'All Or Nothing' pro mě byla jako výzvou. Věděl jsem, že když jsem se připojil k Ill Niño, mohl bych čelit negativitě či dokonce výsměchu - změna zpěváka je drastická pro každou kapelu. To mě vedlo k zamyšlení, jestli jsem dost dobrý na to, abych tuto příležitost využil. Vyzval jsem sám sebe, stejně jako teď vyzývám vás všechny. Co byste dělali, kdybyste měli na dosah celoživotní příležitost? Rozhodl jsem se jít pro "všechno nebo nic" - All Or Nothing."




V samotném klipu se kapela rozhodla upozornit na těžko situaci imigrantů na mexicko-americké hranici a všudypřítomnou xenofobii ze strany USA. Sonny Sandoval, hlásící se s celou svojí kapelou P.O.D. ke křesťanství, byl ze spolupráce s Ill Niño víc než nadšený: "Stejně jako P.O.D. začleňovali i Ill Niño svou kulturu, původ a dědictví do své hudby, což je více než dvě desetiletí odlišovalo od zbytku metalové scény. Bylo mi ctí přispět k tomuto chválihodnému činu a nevím, proč jsem to neudělal už dávno."



ILL NIÑO - "All Or Nothing" feat. Sonny Sandoval of P.O.D.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení