Corey Taylor: „Moje nová maska bude kurva děsivá!“

Vydáno: 11.05.2021 14:10 - Ondra Weisbauer

O tom, že Knoti pečou nějakou novou tvorbu, ví každý, kdo se o ně trochu zajímá. To ovšem přináší i otázku nového vzhledu kapely. O postupu vymýšlení nových masek i hudební tvorby Slipknot se rozkecal Corey Taylor.
Nová deska, nová etapa, nová maska - to je motto, kterého se Slipknot drží celou kariéru a každý člen přináší s novým albem i nové vzezření - ať už se jedná o malou změnu detailů nebo naprosto nový motiv.

O postupu vymýšlení nových masek se nemohl rozkecat nikdo jiný, než velkohubý Corey Taylor: "Občas máš prostě takovou vizi v hlavě a přesně vím, co chci - na to je u nás hodně dobrej Clown, ostatně je to fakt umělec. Takže si to všechno vymyslí, celé navrhne a pak jen řekne někomu z vnějšku, ať to vyrobí. Ale neplatí to vždy a občas prostě fakt nevíme, takže to musíme probírat s různými návrháři vizuálních efektů, kdy jen říkáme, co se nám líbí a co bychom zase změnili, než jsme konečně spokojení. Moje nová maska je sakra děsivá - děcka se jí budou normálně bát. Ukázal jsem její návrh manželce a ona mě prosila, abych to dal pryč - že se z toho cítí nepříjemně. A to takové magořiny normálně miluje."




"S každým albem se lidem snažíme dát něco nového. Neustále se snažíme posunout hranice toho, kam jdeme po hudební stránce, a myslím, že se kvůli tomu lidé dostali do bodu, kdy nikdy neví, co mohou od našeho alba očekávat. Vědí, že dostanou nové masky, vědí, že dostanou nové oblečení, vědí, že dostanou nové umění... ale nikdy neví, kam půjdeme hudebně a tak to má být," promluvil Corey pro Steve‑O's Wild Ride! podcast.

Slipknot jsme měli na titulce ve Fakkerovi 12/18. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.


Slipknot F!


Corey Taylor - Steve-O's Wild Ride! Ep #53



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení