Menší verze Brutal Assault proběhne už příští týden

Vydáno: 04.08.2021 08:00 - Tisková zpráva

Neortodoxní fanoušci metalové hudby o Brutal Assault nepřijdou. Třídenní festival Josefstadt konaný v pevnosti Josefov ve dnech 12.-14. 8. 2021 je oficiálně náhradní akcí za Brutal Assault odložený na rok 2022.
Už druhý rok je kvůli známým okolnostem vše jinak, ale ani letos to pořadatelský tým Brutal Assaultu nevzdal. A tak vzhledem k restrikcím a situaci kolem koronaviru stejně jako loni přichází s variantou zmenšeného festivalu, pojmenovaného letos jako Josefstadt.

Na dvou pódiích tu odehrají více než čtyři desítky interpretů primárně z Evropy, mezi než např. patří dvě ikony ze Švédska - melo deathmetalisté Hypocrisy a blackmetaloví Marduk, francouzská úleťárna Igorrr, polská černá hvězda Mgla, němečtí thrash úderníci Destruction nebo deathmetalové legendy Vader a Decapitated z Polska.

Kompetní line-up festivalu: Ad Nauseam, Altars Ablaze, Azarath, Beast Within The Sound, Belzebong, Bohemyst, Burning Witches, Catastrofy, Crippled Fingers, ČAD, Debustrol, Decapitated, Destruction, Distant, Doomas, Dordeduh, E-Force, Gride, Gruzja, Harakiri for the Sky, Hypocrisy, Igorrr, Implore, InnerSphere, Insistent, The Materia, Marduk, Mean Messiah, Mental Cruelty, Mgla, Mindwork, Reactory, S.D.I., Sick Sinus Syndrome, Skywalker, Sněť, Spasm, Stíny Plamenů, Teethgrinder, Truchlo Strzygi, Vader, Within Destruction.
Vstupenky jsou k dispozici na webu festivalu.

Josefstadt 2021

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení