Ozzy Osbourne dokončuje práce na albu: „Už mám patnáct songů“

Vydáno: 04.05.2021 10:30 - Ondra Weisbauer

Ozzyho sólovka s pořadovým číslem třináct bude brzy dokončena a konečně o ní máme první informace. Přibližné datum vydání je ovšem stále v nedohlednu.
"Už mám nahráno 15 skladeb. Udržuje mě to naživu. Poslední dva roky jsem se pořád potácel v tom děsném stavu mezi zraněními, nemocí a pandemií. Hudbu jsem potřeboval. V tuto chvíli je mou největší prioritou dokončit nahrávání. Ale na desku si ještě chvilku počkáte," prohlásil Princ temnot.




A co kromě přibližného počtu skladeb o albu víme? Dle producenta Andrewa Watta se můžeme těšit na několik šílených písní trvajících až osm či devět minut a zvuk jako ze začátků Ozzyho sólové éry. Dále máme u nepojmenovaného počinu potvrzenou baskytarovou spolupráci Roberta Trujilla z Metalliky a tím hvězdnými jmény nekončíme. Na postu bubeníka se zde vystřídali Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers) a Taylor Hawkins z Foo Fighters.


Ozzymu, jeho zdravotním problémům, aktuální desce i možné budoucnosti se věnujeme celkem na šesti stránkách ve Fakkerovi 04/2019. Najdete tu i další nálož (ne) věřitelných historek a taky tři unikátní fanouškovské plakáty. Časopis seženete přes náš e-shop.


Ozzy cover story 2020


 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení