Jaké jsou další plány Bring Me The Horizon? Uspokojit fanoušky co nejvíce žánrů

Vydáno: 29.04.2021 15:15 - Ondra Weisbauer

Oliho cílem pro další tři EP ze série "Post Human" není nic skromnějšího, než stvořit novou hudbu "pro každého" a potěšit tak co nejrozmanitější plejádu fanoušků.
Původní plán vydat všechna čtyři "Post Human" EP během jednoho roku sice padá, ale zbývající desky jsou skutečně v přípravě a usilovně se na nich maká. Takže jak budou znít? Dle tahouna Oliho se nejspíš dočkáme něčeho na způsob tanečně-elektronické hudby, old-school rocku i emo-popového soundu, ačkoli nic není ještě vytesané do kamene a leccos se může změnit.




K celému procesu nahrávání se nemohl vyjádřit nikdo jiný, než právě frontman Oli Sykes: "Hlavní myšlenkou nové tvorby je být co nejkreativnější. Každá deska bude velmi odlišná, protože chceme udělat hudbu pro každého. Během naší kariéry jsme si toho zkusili tolik, že máme svůj zvuk, ale stále s ním můžeme jít kamkoliv a experimentovat. Skupina má přecejen různé 'typy fanoušků'. Jsou tu fanoušci, kteří milují 'Amo', pak jsou tu takoví, kteří žerou pouze naši první desku a tak dále... Někteří lidé od nás chtějí poslouchat nasranou agresivní hudbu, někteří zase touží po emotivnější a tak podobně. Takhle doufáme, že těmito více možnostmi potěšíme fakt všechny."
 

Bring Me The Horizon - Teardrops

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení