Dave Grohl nezahálí. Zahrál si s Mickem Jaggerem, chystá knihu a dokument

Vydáno: 28.04.2021 13:50 - Milan Říský

Vyjádření naděje, že covidová doba pomalu končí. Energická skladba "Eazy Sleazy" zpěváka Rolling Stones Micka Jaggera je optimistickým vzkazem, ke kterému basu, kytaru a bicí nahrál Dave Grohl.
"Chtěl jsem sdílet tuto píseň, kterou jsem psal s tolik potřebným optimismem o tom, že nakonec opustíme lockdown. Díky tobě Dave Grohle, že ses ujal bicích, baskytary a kytary, spolupráce s tebou byla velká legrace - doufám, že si všichni užijete Eazy Sleazy!" podotkl Jagger.

Podle vydavatelství Jagger napsal píseň jen tak pro radost a zároveň si v ní utahuje z konspiračních teorií kolem Billa Gatese, neustálých onlline meetingů a dalších aspektů pandemie. "Splněný sen. Právě ve chvíli, kdy jsem si myslel, že už život nemůže být šílenější. A je to bezesporu píseň léta," dodal ke spolupráci Grohl.
Zpěvák Foo Fighters v říjnu chystá vydat i knihu The Storyteller: Tales Of Life And Music plnou hudebních historek jak z éry Nirvany, tak Foo Fighters. Do minulosti se podívá i s chystaným dokumentem "What Drives Us", který vyjde koncem dubna. Týkat se bude motivace a všeho co žene muzikanty pokračovat v kariéře, i když se občas všechno bortí. A u toho bude spousta muzikantů jako Lars Ulrich, Slash, Brian Johnson či Ringo Star, kteří budou vzpomínat na trnité začátky.


EAZY SLEAZY — Mick Jagger with Dave Grohl — Lyric video


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení