Zrušený koncert Guns N' Roses v Praze zná termín pro rok 2022

Vydáno: 06.04.2021 13:50 - Tisková zpráva

Legendární Guns N' Roses se vrátí v roce 2022 do Prahy a návážou na zrušené koncertní turné z roku 2020. Akce se původně měla konat 16. června 2020, po přeložení se uskuteční 18. června 2022 na pražském letišti v Letňanech.
"Ahoj fanoušci, bohužel musíme vás ještě jednou požádat o trpělivost. Naše letní evropská turné budou přeložena na rok 2022, ale s přidaným bonusem nových koncertů a speciálního hosta Garyho Clarka mladšího. Jsme vám i nadále vděční za pochopení a podporu v této bezprecedentní době. Už je vidět Světlo, je na konci tunelu a tak se těšíme, až se v letošním roce vrátíme na jeviště v USA, Austrálii, na Novém Zélandu a příští roce i v Evropě a dalších teritoriich!" oznámila kapela.




Upozornění pro držitele vstupenek: Vstupenky na zrušený koncert nejsou platné na nový koncert Guns N' Roses. Doporučuje se všem zákazníkům vyžádat si za zrušený koncert ePoukaz, alt. voucher, který lze následně použít k nákupu vstupenek na koncert nový. Pro majitele vstupenek nebo voucherů ze zrušeného koncertu z roku 2020 zajistili organizátoři speciální předprodej vstupenek na nový termín koncertu v roce 2022. Další informace naleznete na webu pořadatele LiveNation.


Guns N' Roses - Welcome To The Jungle



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení