Amy Lee pěje ódy na popovou umělkyni Billie Eilish

Vydáno: 31.03.2021 09:00 - Milan Říský

Loni se objevila na novém EP Bring Me The Horizon a prohlásila, že spolupráce s Oli Sykem jí pomohla posunout se dál ve vlastní tvorbě. Teď zpěvačka Amy Lee vzdala hold globální hvězdě Billie Eilish.
"Poslouchám všechny možné žánry. Upřímně mě celkem míjí rock. Není to tak, že se mi nelíbí, ostatně novinku Bring Me The Horizon mám opravdu ráda a je to snad jediné moje oblíbené rockové album v poslední době. Miluji dobrý pop. Dobrý ve smyslu temný. Na Billie Eilish, snad víc než její temný styl, oceňuji autentičnost. Je proste sama sebou, připomíná mi mě, když jsem byla mladší. Inspirovala mě, u některých věcí, které dělá, jsem si říkala, proč je neděláme taky.

Nové album Evanescence pořídíte ve Sparkshopu

Nová deska Evanescence The Bitter Truth vyšla 26. března a její vznik nebyl jednoduchý. Během tvorby se Amy Lee zasekla a tvůrčí proces se opět rozjel až po zmiňované spolupráci s Bring Me The Horizon . "Připadalo mi to, jako bychom dělali něco tajného. Posílali jsme si věci sem a tam, každý den s Olim komunikovali a byla to fakt vzpruha," upřesňuje.
 

Evanescence - Better Without You (Official Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení