VIDEO: All Time Low přináší dávky naděje i rádiový sound

Vydáno: 31.03.2021 12:25 - Ondra Weisbauer

Osvědčená pop-punková parta All Time Low má v plánu pokračovat v popovější a rádiovější cestě, na kterou se vydali už na loňské desce "Wake Up, Sunshine", což dokazují i novinkou "Once In A Lifetime".
Dle kapely je "Once In A Lifetime" píseň o ztrátě i jejím řešení a hlavně naději. "Věci mohou být špatné, ale jakmile to skončí, je to pryč a bude zas dobře."


O tom, co nový song znamená z hlediska budoucí hudby, se rozkecal frontman Alex Gaskarth: "Napsali jsme několik nových písní ale pořád přemýšlíme, jestli z toho bude další album, samostatné singly, rozšířená verze poslední desky nebo cokoli jiného. Ale určitě to bude pokračovat ve zvuku a příběhu 'Wake Up, Sunshine'. Opravdu se mi líbilo to, co udělala Taylor Swift, když vydala svou první folkovou nahrávku 'Folklore' a poté na ni okamžitě navázala sesterským albem 'Evermore'. Když je posloucháte společně, máte z toho potom pocit, že k sobě prostě patří a jde o jednu velkou desku. Myslím, že to na čem pracujeme by se mohlo nést v podobném duchu."

All Time Low - Once In A Lifetime

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení