Sharon Den Adel (Within Temptation): „Vydáváme singly, aniž bychom měli hotové album. Je to lepší“

Vydáno: 20.03.2021 11:20 - Ondra Weisbauer

V průběhu loňského roku jsme se od těchto symfonic metalistů dočkali dvou singlů, což působilo jako předzvěst nového alba, ale poté ticho po pěšině. Co se stalo?
Kapela o sobě dala vloni vědět skladbami "Entertain You" a "The Purge". Od vydání první zmíněné uplynulo již deset měsíců, ale zmínka o albu stále v nedohlednu. Proč tomu tak je? O tom se rozkecala frontwoman Sharon: "Obvykle nejdřív nahrajeme celé album a pak postupně vydáme třeba dva singly a nakonec celou desku. Letos je to jinak - popravdě nemáme album ještě ani napsané, takže jsme se rozhodli postupně pouštět na internet to, co už máme. Má to své výhody.



Když
 cítíte potřebu oslovit určitá témata, nebo máte skladbu, nesoucí určitý druh atmosféry, která se v danou chvíli opravdu hodí, prostě ji vypustíme do éteru, nebudeme čekat dva roky - pak už by skladba něměla ten efekt. Takto mají fanoušci stálý proud nové hudby, aniž by museli čekat v několika letech ticha, obzvlášť v téhle době koronaviru. V ostatních hudebních žánrech se to dělá už dávno, tak proč bychom nemohli taky. Doufáme, že takhle potěšíme hlavně fanoušky."


Within Temptation - The Purge

Within Temptation - Entertain You

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení