Corey Taylor (opět) láká na další desku Slipknot. Sólo jde stranou

Vydáno: 22.03.2021 11:00 - Milan Říský

Pojďme si na rovinu říct, že následující řádky budeme brát s rezervou, protože Corey je pohádkář. Nedávno tvrdil, že se hned vrhne na druhou sólovou desku, což teď už prý neplatí a vytahují se na světlo Slipknot a jejich další řadovka.

"Nemůžu o tom moc říct, ale v současné době jsme s Clownem dali dohromady spoustu materiálu a mluvíme tady o skvělých věcech," předesílá. Corey dodal, že sedmá studiovka Slipknot by mohla být koncepční. "Hudba je parádní, rozšiřuje 'We Are Not Your Kind'. Máme tam tvrdé kousky, temné, melodické a zvláštní. Mraky věcí s různými příchutěmi, s nimiž si hrajeme a mícháme je. Více nemohu prozradit, ale je to opravdu, opravdu dobré. Vstupuje do míst, kde jsme nikdy nebyli a je to vzrušující. Zvlášť po tolika letech jsme hrdí na to, že dokážeme překonat sami sebe," shrnul Taylor.




Nutno dodat, že všichni už nějakou dobu napjatě očekávají slíbenou "ztracenou" desku "Look Outside Your Window", kterou natočil Corey, Clown, Sid a Jim během prací na "All Hope Is Gone" v roce 2008. Původně Slipknot slibovali, že ji vydají koncem roku 2019.


Slipknot jsme měli na titulce ve Fakkerovi 12/18. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.

Slipknot F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení