Jeremy Spencer smazal debut svého projektu Psychosexual, aby ho nahradil dalším debutem

Vydáno: 21.03.2021 11:30 - Mates Krč

Bývalý bubeník Five Finger Death Punch Jeremy Spencer přijal po konci ve své bývalé kapele pseudonym Devil Daddy a s projektem Psychosexual vydal album. To teď ale smazal z hudebních platforem. Proč?
Život Jeremyho Spencera nabral po konci u FFDP zajímavého směru. Začal pracovat jako policajt, vyzkoušel si i profesi pornohorerce, a poté si nasadil masku ďábla, prohlásil se za Devil Daddyho a vyrukoval s novou kapelu Psychosexual. Od bicích se tu přesunul přímo za mikrofon a vydal desku "Torch the Faith". Po ní se ale slehla zem.




Důvodem je, že se na "Torch the Faith" navalila kritika ze všem stran a bubeník chce začít se vším znovu. "První album jsme udělali hrozně rychle a já ho chtěl rychle vydat. Pak jsme začali psát druhou desku a říkám si - sakra, to je hustý. Přál bych si, aby toto byla první věc, kterou vydáme."

Jak toho ale docílit? A tak si nespokojený Jeremy Spencer nadělil opožděný vánoční dárek v podobě debutové nahrávky, která je sice v pořadí již druhá, ale nikdy neříkej nikdy. Cápek totiž tu první usmažil v pekle. "Tohle album chci mít jako první, takže začínáme znovu. Brzy vydám naší další hudbu, ale technicky vzato bude první," uvedl muzikant v jednom podcastu.

Jediné štěstí, že tento klenot najdeme alespoň na Youtube.

PSYCHOSEXUAL - Let The Sin Begin "Live"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení