AUDIO: Kapela z American Satan a Paradise City coveruje The Smashing Pumpkins

Vydáno: 16.03.2021 11:50 - Ondra Weisbauer

Pokračování příběhu fiktivní kapely The Relentless v podobě seriálu Paradise City se blíží, tak proč si čekání nezpříjemnit třeba novou hudbou? Čekněte cover klasiky od The Smashing Pumpkins "Disarm".
Seriál se nebude točit jen okolo světově populární kapely The Relentless, dle tvůrce a režiséra Ashe Avildsena (který také založil Sumerian Records) se bude Paradise City zabývat také problematikou dětí vychovávaných jen jedním rodičem.

"Jedno ze čtyř amerických dětí vyrůstá v domácnosti bez otce. To poté vede ke dvěma scénářům. Obviňování rodičů, celého světa, Boha... nebo vás to nastartuje a donutí se postavit na vlastní nohy - potom zvládnete cokoli. Paradise City má inspirovat miliony teenagerů a mladých dospělých. Připomíná nám, že neexistuje světlo bez tmy a že zármutek a zlomené srdce mohou být největšími pohonem k umění. Připomíná nám to, že vždy existuje naděje, nikdy nejste sami a hudba je tu vždy pro vás. Téměř vše v Paradise City je inspirováno skutečnými událostmi, které jsem zažil, když jsem vyrůstal v domácnosti s jednou matkou jako dítě odcizené od svého slavného otce. V příběhu také převládají nadpřirozené prvky, které vedly můj život od doby, kdy jsem se přestěhoval do Los Angeles," vysvětluje režisér.




Komu už pamět neslouží, připomínáme, že duší kapely jsou Andy Biersack z Black Veil Brides (s hlasem Remingtona Leitha z Palaye Royale) a kytarista Asking Alexandria Ben Bruce, ke kterým se na pozici bubeníka připojí další člen AA - James Cassells. Seroš se objeví na Amazon Prime Video již 25. března.


THE RELENTLESS - Disarm (Paradise City Soundtrack)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení