VIDEO: TikToková star Jeris Johnson po Papa Roach zprznil i Bring Me The Horizon

Vydáno: 06.03.2021 16:05 - Dominik Šidlo

Nikdo ho nevolal, nikdo o něj nestál, nikdo o to nežádal, a přece předělává hity, které měly zůstat netknuty. Už jste slyšeli o TikTokové star Jerisi Johnsonovi?
Ve stylu meme "Nobody:, Jeris Johnson:" vidíme aktuální novinku Bring Me The Horizon. Poté, co spolu s Papa Roach předělal kultovní "Last Resort", si tentokrát usmyslil poupravit možná nejznámější flák Horajznů "Can You Feel My Heart".




Jsou pecky, na které se prostě nesahá. A i ohlasy fanoušků jsou stejně jako v případě předělávky Papa Roach hodně negativní. Zaryté fans remixované verze spíš urazí.

Zajímavé ale je, že první jmenovaní si ještě nedávno téměř neznámého Jerise přizvali dokonce i do klipu a teď s ním točí sranda videa na TikToku. A Oli Sykes už Johnsona zapojuje do aktivit své skupiny dost podobně, navíc k této spolupráci BMTH vytvořili i merch. Jo a taky dvě novinky vyšly na oficiálních kanálech obou interpretů.

Horajzni tuhle věc uvedli jednoduše: "TikTok nás přinutil tohle udělat." A Johnson komentuje takto: "Už jsem to řekl a budu to opakovat až do smrti. Síle TikToku a internetu se nic nevyrovná."

Jak se tohle dělá? Jak se vetřete ke dvěma nejvlivnějším představitelům svých žánrů? A ještě na první pohled nejde o čistě fan-band spolupráci, Jeris se tváří jako frajírek, který jako by se těmhle velikánům rovnal. Toho týpka je prostě všude až moc.

Dovolili jsme si trochu otevřít pusu, ale co na tohle říkáte vy? Baví vás "2021 versions" kultovních skladeb?


Bring Me The Horizon x Jeris Johnson - Can You Feel My Heart (Remix) [Official Audio]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení