VIDEO: Howard Jones + Jared Dines = masakrální nářez

Vydáno: 13.03.2021 09:10 - Ondra Weisbauer

Ex-zpěvák coristů Killswitch Engage a známý Youtuber Jared Dines vydávají debutový song pod společným projektem nesoucí název Sion. "The Blade" je lahoda pro uši!
První střípky o projektu Sion se na internetu objevují někdy od léta 2020, ale jak prozradil Jared Dines, prvotní myšlenka vznikla daleko dřív: "Někdy v roce 2018 jsem byl na turné s Trivium a tam jsem potkal Howarda s jeho kapelou Light The Torch. Dali jsme se trochu do řeči a nakonec jsme si řekli, že by bylo fajn dát něco dokupy. Na začátku roku 2020 jsme zjistili, že máme oba čas, tak jsme se do toho dali. Byla to naprosto spontánní a neplánovaná spolupráce."


 

A na co přesně se můžeme těšit po zvukové stránce? Zvuk podobný As I Lay Dying a především starším Killswitch Engage (hlavně třetí desce "The End Of Heartache" z roku 2004) se speciálním šmakem Dinesovy kytary. O termínu vydání další hudby zatím nevíme, ale dle Dinese bylo už v létě nahráno minimálně sedm songů. Nezbývá než doufat, že je brzy odhalí. 


SION - "The Blade"
Za zmínku stojí, že virtuální kasina nabízejí hráčům kromě online pokeru , který je virtuální verzí živého pokeru, také několik video pokerových automatů. Video poker je hra založená na pravidlech pětikartového pokeru. Tato hra se hraje na senzační počítačové konzoli nebo přes internet. Tento typ pokeru si můžeme vyzkoušet téměř v každém virtuálním kasinu. Je však vhodné vybrat si stránky, které uživatelům nabízejí registrační bonus 2022 bez vkladu nebo jiné atraktivní zisky, které umožňují hrát zdarma.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení