Clown ze Slipknot: „Bez koncertů nepřežiju“

Vydáno: 10.02.2021 15:40 - Dominik Šidlo

Už i Shawn Crahan aka Clown si uvědomil, že se Slipknot budou muset posunout své tour plány. Obzvlášť pro něj jde o velké příkoří.
V poslední epizodě svého podcastu Electric Theater se Clown otevřel frontmanovi Beartooth Calebovi Shomo. Prý mu zatraceně chybí živé hraní, a to hlavně proto, že jde pro něj o jistou formu léčby. Slipknot dokončili evropský běh začátkem roku 2020 a už tou dobou se prý Clown s Corey Taylorem bavili o tom, že se další koncerty pravděpodobně neuskuteční kvůli začínající koronavirové pandemii.


"Jsem naštvanej. Ne proto, že mi lidi berou moje živobytí, ale mou léčbu," prohlásil Shawn. "Potřebuju vystupovat s lidmi, abych přežil. Takže když mi Corey onehdy sdělil, že se koncerty konat nebudou, vybouchl jsem 'O čem to mluvíš? Co se to sakra děje...'. On to předvídal, věděl, že pandemie zastaví kulturní dění po celým světě. Já se na TV nedívám."

Clown taky prohlásil, že ho extrémně ranilo zjištění, že nebudou moci se Slipknot do Japonska, protože on i Caleb milují tamní kulturu. "Kdo ví, jestli se tam ještě někdy podíváme, ale snažím se zůstat pozitivní," dodává Crahan.


The Electric Theater with Clown / 028 Caleb Shomo (Beartooth)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení