Jonathan Davis kreslí levačkou logo Korn

Vydáno: 28.01.2021 15:30 - Mates Krč

Máte novou kapelu a trápíte se s tím, jak by mělo mělo vypadat vaše logo? Inspirujte se Jonathanem Davisem! Stačí jedna roztřesená levačka, kus papíru, pastelka a je hotovo!
Korn dávali dohromady první songy a chystali se zbourat první koncertní sály. Z úst manažera ale zazněl jasný pokyn - vymyslete si logo. Kdo by tehdy čekal, že minutová práce levačkou Jonathana Davise se brzy stane ikonickou a dospěje až k podpisu smlouvy.




Přitom ale nechybělo moc a kapela se mohla jmenovat úplně jinak. V novém rozhovoru pro Revolver Davis uvedl, že jsme dnes skupinu mohli znát klidně pod jménem Larry. "Logo Korn vzešlo brzy po debatě o tom, jak se vlastně budeme jmenovat. Našemu tehdejšímu manažerovi, jmenoval se Larry, jsme řekli, že se budeme jmenovat Korn. On řekl něco jako: 'Sakra, nemůžete se jmenovat Korn,'" uvedl zpěvák. "Tak jsme mu řekli: 'V tom případě se budeme jmenovat Larry. Bude to Korn nebo Larry, tak si kurva vyber,'" doplnil. No, název kapely byl na světě.

"Ještě dnes se směju, že se moje kapela jmenuje Korn. Je to legrační. Písmena jsme pokroutili, napsali to špatně, obrátili R, udělali to trochu strašidelné. A ono to fungovalo!" usmívá se Jonathan.

Přesný návod na výrobu loga Korn? Najdete ho na konci článku. A dokonce přímo z levačky autora!


O Korn i bubácích Jonathana Davise jsme se široce rozepsali do loňského záříjového čísla. Zpětně jej můžete koupit přes náš e-shop. V časáku najdete i plakát kapely.


Korn titulka 2019






Korn: How Jonathan Davis Created Band's Iconic Logo




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení