VIDEO: Architects vysílají třetí ukázku z nového alba. A zas je to pecka

Vydáno: 21.01.2021 10:55 - Petr Adámek

Měsíc před vydáním nové studiovky Architects je venku další čerstvé žrádlo - song "Dead Butterfly". Videoklip natočila kapela během loňského epického streamu v britské Royal Albert Hall.
Všechny zásadní informace kolem nového alba Architects "For Those That Wish To Exist" už jsme vám propálili koncem loňského roku. V pořadí devátá nahrávka Architects "For Those That Wish To Exist" vyjde 26. února. Dosavadními taháky byly singly "Animals" a "Black Lungs". Pánové už dříve prozradili, že na desce se jako hosté objeví Winston McCall z Parkway Drive, Mike Kerr z Royal Blood a Simon Neil z Biffy Clyro.




K novému směřování kapely se pro magazín Kerrang vyjádřil frontman Sam Carter. "Na Holy Hell jsme si stále drželi náš typický zvuk, ale narazili jsme na to, kam bychom se mohli posunout dál. Díky Holy Hell jsme se dostali do hal a live hraní v těchto prostorech nás hodně naučilo. Po devíti albech přišel čas se posunout, trochu mimo komfortní zónu, ale o tom je kreativita."


Frontman Architects Sam Carter na titulce, velmi obsáhlý, otevřený a upřímný rozhovor s ním a plakát? No jasně, vše obsahoval Fakker 05/19. K dostání v našem e-shopu.


Architects F!

Architects - "Dead Butterflies"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení