TOP 10 featuringů Jonathana Davise

Vydáno: 18.01.2021 10:30 - Dominik Šidlo

Jonathan Davis aka JD aka JDevil moc rád pomáhá jiným kapelám. V den jeho 50. narozenin jsme dali do kupy deset nejlepších studiových počinů.
LIMP BIZKIT
Nobody Like You

To by bylo, aby Jonathan neměl song se strejdou Fredem. Durst hostoval v Korn u songu "All In The Family" a naproti tomu se JD objevil u Bizkitů v tracku "Nobody Like You" z přelomové fošny "Significant Other".

Limp Bizkit - Nobody Like You (ft. Jonathan Davis)


MOTIONLESS IN WHITE
Necessary Evil

Chris Motionless si dle svých slov splnil jeden z největších snů, když svůj idol dostal do svého songu. Výsledkem je jeden z nejlepších válů, který kdy MIW vydali.

Motionless In White - Necessary Evil feat. Jonathan Davis (Offiical Audio)


SUICIDE SILENCE
Witness the Addiction

Rok před smrtí Mitche Luckera, když byli Suicide SIlence v nejlepší formě, vzešla ze spolupráce s Davisem pecka "Witness The Addiction". Píseň ale působí nedoceněně a nedosáhla takového úspěchu.

Suicide Silence - Witness The Addiction (ft. Jonathan Davis)
 



ISLANDER
Wake Up!

Spřátelená kapela Kornů si rovněž přizvala Jonathana k asistenci jako ostříleného kápa. Z nějakého důvodu ale tenhle song ani sami Islander moc nepropagovali a v podstatě se na něj zapomnělo.

Islander - Wake Up! (feat. Jonathan Davis)


LINKIN PARK
1stp klosr

Album "Reanimation" plné remixů linkinovských hitů obsahuje tuhle pecku, o kterou se postarali The Humble Brothers. A jako finální lahůdka se přidal i Jonathan.

1Stp Klosr/The Humble Brothers [feat. Jonathan Davis] - Linkin Park


FIELDY'S DREAM
Just For Now

To jste věděli, že kromě hardrockových Stilwell a samozřejmě Korn se Fieldy pokoušel i o sólovou dráhu rappera? Výsledek nic moc, ale tahle boková spolupráce s JD za zmínku stojí.

Fieldy feat. Jonathan Davis - Just For Now


ICE CUBE
Fuck Dying

Korn a Ice Cube měli na přelomu století hodně společných zájmů. "Wicked" a "Children of the Korn" zná každý. Celí Korn se ale rovněž objevili v pozadí songu "Fuck Dying". Jonathan zde sice nezpívá, ale postaral se o režii a tanečky v klipu.

Ice Cube feat. Korn - Fuck Dying




XZIBIT
Year 2000 (remix)

Remixovaná verze Xzibitova hitu "Year 2000" jen potvrzuje, jak obrovský podíl měl rap na utváření nu-metalu. Jooo, to byly časy, když rapovému světu vládli opravdoví králové.

Xzibit feat. Jonathan Davis - Year 2000 (Remix)


SEPULTURA
Lookaway

Mimo zpěv, rap a "boom dah dah, diggan dah digga" umí Davis i skvěle growlovat. Featuring u legend thrashe a deathu musel být tedy samozřejmostí.

Sepultura-Lookaway (feat Jonathan Davis-Of Korn,Mike Patton & DJ Lethal) (Roots,1996)


REV THEORY
Justice

Rev Theory možná znáte, aniž byste o tom věděli. Minimálně pecku "Voices", pokud sledujete Randyho Ortona a WWE. A tahle opomenutá a raritná pecka pochází rovněž z jejich dílny. Davisův hlas sem sedne jako prdel na hrnec.

Rev Theory & Jonathan Davis - JUSTICE REMIX



O Korn jsme se široce rozepsali v čísle 09/2019. Zpětně jej můžete koupit přes náš e-shop. V časáku najdete i plakát kapely.

Korn titulka 2019


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení