Alternativa pro Rock for People? Virtuální Rock for People!

Vydáno: 19.01.2021 17:10 - Dominik Šidlo

Tak jak to sakra udělat? Přes vládní zákazy se prostě festivaly pořádat nedají. Kde je řešení? Jak k fanouškům dostat živou hudbu? Jak?
S elegantním řešením přišli pořadatelé Rock for People. Vymysleli a vytvořili virtuální herní svět. Rock for People IN THE GAME, jak tuhle událost organizátoři nazvali, bude fungovat asi tak, že se do světa přihlásíte jako do online hry, zvolíte si avatar a pak už jen budete cupitat po virtuálním areálu festivalu. Můžete poslouchat hudbu, využívat atrakce a komunikovat s ostatními účastníky.

Rock for People In The Game


Své show předvedou Crown The Empire, Missio, Nothing But Thieves, The Devil Wears Prada a další. První server s kapacitou 1500 už byl vyprodán, byl proto spuštěn server číslo dva, jehož funkce i koncerty se budou rovnat prvnímu. Akce se uskuteční 31. ledna a lístky najdete na tomto odkazu.

Rock for People In The Game


Letošní ročník skutečného Rock for People je ale stále v plánu. Období 10. až 13. června si tedy ponechte v kalendáři volné. Dorazit by měli Skillet, Green Day, Black Veil Brides a spousta dalších. Zrušením svého turné se z akce bohužel omluvili The 1975



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení