Protheus (Dymytry): „Míchání metalu s dalšími styly mě baví“

Vydáno: 17.01.2021 08:40 - Redakce

Frontmana domácí maskované úderky Dymytry Prothea (vlastním jménem Jan Macků) vyzpovídal náš spřátelený magazín Spark v rámci rubriky Ušní průplach. Dozvěděli jsme se mimo jiné to, co jej vůbec přimělo zpívat a jak se staví k míchání metalu s jinými žánry.
GHOSTEMANE - Hydrochloride

Hmm, to zní hodně mansonovsky. Nechci použít termín, že je to vykrádačka, ale inspirace je zřejmá. Samozřejmě vnímám i další vlivy. Za sebe musím říct, že mi ale takový fusiony nevadí. Míchání metalu s dalšími styly mě baví. Osobně bych ale v takovém případě zvolil Skynd, protože ta se mi líbí i jako ženská. (smích)

GHOSTEMANE - HYDROCHLORIDE (OFFICIAL VIDEO)


KORN - Finally Free

To jsi pustil výborně, protože já jsem zarytej "Korňák", hlavně díky Davisovi jsem vůbec začal zpívat. Původně jsem hrál na bicí, ale když jsem slyšel Jonathana, měl jsem jasno. Klukům z kapely jsem řekl, že končím s bubnováním, protože jsem viděl Korn. (smích) Jejich nová deska mě baví, protože je z ní cítit, že už jsou zase v pohodě, a doby rozhádanosti jsou pryč. Navíc se mi líbí klip k "Finally Free", který udělala kapela ve spolupráci s World of Tanks, sám mám rád tančíky, bohužel je nemám čas hrát. A vtipný bylo, že jsem si celou dobu myslel, že hlavní roli v klipu hraje kytarista Munky. A pak jsem zjistil, že jde o někoho úplně jinýho, no neva. (smích)

Korn - Finally Free (Official Video)


Kompletní rozhovor s Protheem najdete v aktuálním lednovém Sparku. Právě na stáncích.

Dymytry (Spark)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení