Corey Taylor vzkazuje: „Jakmile budu moct, nechám se očkovat“

Vydáno: 25.01.2021 11:10 - Milan Říský

Loni vydal první sólovou desku "CMFT", v létě vyráží na turné se Slipknot, které se zastaví 29. července v Praze, a chystá i další muziku. Coreyho Taylora nezastaví nic.
"Dělám na tajném projektu, o kterém ještě nemůžu nic říct. A chystám písničky na 'CMFT 2'. Ty, které jsem dal dohromady, jsou opravdu dobré, lidi se podělají, až je uslyší," vzkazuje sebevědomě Corey, který nedávno oznámil, že se objeví i na filmových plátnech.


V aktuálním rozhovoru pro Kerrang přiznává, že hraní živě mu neuvěřitelně chybělo a loňský rok mu prý uštědřil lekci v tom, že věci nikdy nemá brát jako samozřejmost. "Za dvacet let jsem nikdy nebyl tak dlouho doma bez koncertů. Normálně se vrátím z turné, jsem měsíc doma a pak zase jedu. Nevíš, co máš, dokud to nezmizí. Neuvědomíte si, kolik lásky, vzrušení a uspokojení vám hudba přináší, dokud se nedostanete do situace, kdy ji nemůžete dělat pro další lidi," říká.

"Existuje světlo na konci tunelu a dostaneme se z toho. Jakmile budu moct, nechám se očkovat. Nebudu si balit hlavu do alobalu a Trumpa jsem nevolil, takže do toho půjdu."
Taylor se také rozhovořil o hudební kariéře a především o smyslu tvoření hudby, který má i po dvaceti letech pořád v sobě pevně ukotvený. "Nechci se dostat do bodu, kdy budu chrlit jednu skladbu jako druhou. Jasně, jsou umělci, kterým to vyhovuje a mají to jako zdroj obživy, ale já takový nejsem. Celé vzrušení z tvorby je pro mě výzvou zkoušet nové věci, dělat je chytlavé, zábavné, prostě takové, kdy se u nich lidé odvážou, šílí a zpívají. Pokud to tak nechcete, nedělejte to. Možná tohle mě odlišuje od ostatních a důvody dělat muziku se u mě nikdy nezměnily," shrnul.


Premiéru si teď odbyl i nový videoklip ze sólovky CMFT, konkrétně k písni "Samantha's Gone".



Velký profil Coreyho Taylora najdete v aktuálním lednovém Sparku. Právě na stáncích.

Corey Taylor SPARK


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení