VEXIT: Tommy Vext odchází z Bad Wolves

Vydáno: 10.01.2021 08:40 - Kamila Ungerová

Bad Wolves během soboty 9. ledna hned dvakrát oznámili, že jejich cesty s Tommy Vextem, zpěvákem a dosavadním tahounem vlčí smečky, se rozcházejí.
Zpěvák Tommy Vext se do širšího povědomí evropského publika dostal poprvé v roce 2017, kdy zaskakoval za frontmana Ivana Moodyho ve Five Finger Death Punch a zčistajasna se na pódiu s heavymetalovým kolosem objevil v červnu na rakouském festivalu Nova Rock.

V roce následujícím vydal s Bad Wolves první studiovou desku "Disobey", z níž se nejúspěšnější a vůbec nejhranější skladbou stala převzatá "Zombie" od The Cranberries. S druhým albem "N.A.T.I.O.N." a songem "Sober" dobyl nejvyšší příčku mainstreamových hitparád a v České republice se tato píseň na několik týdnů stala nejhranější v rádiích.


Bad Wolves F!


Vedle hudebních záseků ale Tommyho obklopuje řada kontroverzí a obtížně uvěřitelných příběhů, jež prakticky dennodenně sdílí na sociálních sítích. Vloni pronášel výroky jako "rasismus neexistuje", znevažoval a zpochybňoval hnutí Black Live Matters, stejně tak voliče Joea Bidena.

V těchto dnech čelí soudním přelíčením kvůli obviněním bývalé partnerky a fitness modelky Whitney Johns, jíž měl během vztahu i po jeho skončení opakovaně fyzicky napadat. Zpěvák tuto kauzu po dotazech fanoušků na Twitteru označil za fake news.


V sobotu 9. ledna Bad Wolves zhruba v rozmezí 14 hodin dvakrát oznámili, že jejich cesty s Vextem se rozcházejí. Bližší důvody rozkolu zatím nespecifikovali. Dle Loudwire se hlavní příčinou rozkolu s kapelou i vydavatelstvím Better Noise Music staly Vextovy politické názory.

S Tommym jsme vloni podnikli rozhovor na téma jeho kérek. Časák seženete v našem eshopu.

Tommy Vext - Bad Wolves F!
 


Bad Wolves - Sober (Official Music Video - from The Sno Babies Movie)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení