AUDIO: Dreamshade se po čtyřech letech probudili k životu. Na březen ohlašují novou desku

Vydáno: 08.01.2021 13:25 - Kamila Ungerová

Švýcarští Dreamshade, kteří metalcore kombinují s melodic metalem a okrajově také s progressive metalem, o sobě dávají vědět druhým singlem. Březnová deska ponese název "A Pale Blue Dot".
V prosinci loňského roku se Dreamshade po čtyřech letech konečně probudili k životu, vydali song "Lightbringers", kterým chtějí v lidech vzbudit naději, že světlo na konci tunelu i v téhle době svítí.

"Proto jsme se rozhodli 'Lightbringers' vydat jako první, neboť je to pro nás výjimečná skladba. Napsali jsme ji a také nahráli během lockdownu. Na scénu jsem se chtěli navrátit se songem, který naše fanoušky tvrdě zasáhne. V moderním pojetí se totiž vracíme k soundu z naší debutové desky 'The Gift Of Life'," objasňuje frontman Kevin Cali. A pokračuje: "Věřím, že i v dnešní době dokážeme nalézt životní rovnováhu. Neustále se musíme zlepšovat, posouvat dopředu a také se o sebe starat. A o tom všem je naše nová deska A Pale Blue Dot."

Dreamshade

Na "Lightbringers" Dreamshade návazali hned zkraje roku melodickým a hodně rozzuřeným songem "Shangai Nights", který doplňují pompézní postapokalyptickou grafikou.

Release nové desky A Pale Blue Dot je naplánovaný na 5. března. 

Dreamshade - Shanghai Nights (Official Audio)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení